poti plati sedintele online

Coaching & Mentoring

cabinet  - str. Uranus 132A

sector 5, București

Coaching & Mentoring

Calea 13 Septembrie 73

sector 5, București

 

Termeni și condiții / Acord GDPR   Copyright © 2021

 "Calitatea unui produs sau serviciu nu subzistă doar în ce conține,

ci mai ales în ceea cu ce rămâne clientul după folosire!"

 

Peter Drucker 

Misiunea mea:

 

Standard de excelență în serviciile oferite - succesul tău

este scopul meu profesional!

Coaching & Mentoring

în management și afaceri

      Sunt Cristian Cozma, coach şi trainer acreditat, consultant în management - licențiat în inginerie, management - MBA (OUBS), diplomă Proiect Management (OUBS), , NLP Master  (ABNLP / IANLP), Hipnoterapeut (IBHM&PHPA)După o carieră executivă corporatistă, am pornit pe calea antreprenoriatului din 2010 cu servicii de diagnoză și consultanță în management, dar și ca autor și dezvoltator de traininguri și servicii de consultanță antreprenorială, coaching & mentoring.

     Cu o experiență solidă de peste 25 de ani ca executiv în zona corporatistă, abordarea mea profesională bazează pe expertiza, abilitațile, cunosțințele și experiența acumulată, cu multitudinea de clienți aflați în situații dificile pe care le-am depășit ca parteneri fie în cadrul șsedintelor de coaching sau cele de mentoring, fie în orele de consultanță antreprenorială.

     Obiectivele atinse de către fiecare client mă recomandă pentru drept un partener de încredere pentru tine, pentru echipa sau compania ta.

 

Despre mine

"Important este să ceri ajutor în momente dificile, când te afli în situații aparent fără ieșire. Am cunoscut mulți profesioniști în activitatea mea antreprenorială, dar nici unul  atât de bine pregătit, cu expertiză vastă în multe domenii de activitate!"

 

Stelian S.

Clienți

Ce spun clienții mei

Motto:

 

 

"Întotdeauna mi-au plăcut provocările, consider că acestea mă forțează să ies din zona de confort și mă împing către zona de creștere și dezvoltare!"