Motto:

 

 

"Întotdeauna mi-au plăcut provocările, consider că acestea ne forțează să ieșim din zona de confort și ne împing în zona de creștere și dezvoltare!"

Ce spun clienții mei

Clienți

"Important este să ceri ajutor în momente dificile, când te afli în situații aparent fără ieșire. Am cunoscut mulți profesioniști în activitatea mea antreprenorială, dar nici unul  atât de bine pregătit, cu expertiză vastă în multe domenii de activitate!"

 

Stelian S.

Despre mine

      Numele meu este Cristian Cozma, licențiat în inginerie și management, MBA (nivel de diplomă în Management), diplomă în Proiect Management (Open University Business School), Formator și Coach acreditat, NLP practitioner (ABNLP), Hipnoterapeut (IBHM&PHPA).

      După o carieră executivă corporatistă, am pornit pe calea antreprenoriatului din 2010 cu servicii de diagnoză și consultanță în management, dar și ca autor și dezvoltator de traininguri - coaching, management și leadership.

     Sunt coach și  trainer acreditat, consultant organizațional și antreprenorial, cu o experiență solidă de peste 20 de ani în coaching & mentoring, management și business development.

     Abordarea mea profesională are la bază abilitațile și cunosțințele acumulate, expertiza și experiența vastă, multitudinea de clienți cu situații critice depășite și obiective atinse care 

mă recomandă pentru a deveni un partener de încredere pentru tine, pentru echipa sau compania ta.

 

Coaching & Consultanță

în management și afaceri

Misiunea mea:

 

Standard de excelență în serviciile oferite - succesul tău

este scopul meu profesional!

 "Calitatea unui produs sau serviciu nu subzistă doar în ce conține,

ci mai ales în ceea cu ce rămâne clientul după folosire!"

 

Peter Drucker 

 

Termeni și condiții / Acord GDPR   Copyright © 2021

Coaching & Consultanță

Calea 13 Septembrie 73

sector 5, București

Coaching & Consultanță

cabinet  - str. Uranus 132A

sector 5, București

poti plati sedintele online